De Bruistabletten

“De Bruistabletten zijn alle ouders die zich op de één of andere manier willen engageren binnen de BroeBELschool, van grote projecten tot kleinere zaken. We bruisen van energie en/of creativiteit en werken ondersteunend en pijnstillend voor leerkrachten en coördinator als deze het nodig hebben.”

De ouderwerking van onze school is een groep van ouders die zich op vrijwillige basis engageert om op verschillende manieren de band tussen school en gezin te verbeteren en te verstevigen. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk ouders bij het schoolgebeuren betrekken. We komen enkele keren per jaar bijeen om te praten over de verschillende activiteiten en te kijken hoe we de school kunnen helpen groeien.

Dit alles verloopt op een spontane en losse manier, waarbij iedereen de vrije keuze heeft om ergens zijn steentje bij te dragen. We willen geen klassiek oudercomité waar we enkel geld inzamelen maar helpen ook meedenken daar waar we kunnen. Want samen maken we de school!

Hoe meer helpende handen hoe beter natuurlijk, maar dit betekent niet dat we verwachten dat je bij iedere activiteit aanwezig bent. Als je iets doet wat je goed kan of wanneer je tijd hebt, is dit al meer dan voldoende.

Een greep uit onze voorgaande activiteiten:

 • BroeBELse Vertelsels
 • Gezelschapsspellen For Life
 • Quiz met een hart
 • Klusjes- en opruimdag
 • Ontbijt voor de vertrekkende zesde jaars.

Naast deze activiteiten helpen sommige ouders bij de zwemlessen, het onderhouden van de moestuin of het repareren van het kippenhok. Op woensdag kunnen we altijd rekenen op enkele enthousiaste vrijwilligers voor schillen van het fruit voor alle leerlingen.

Voel je het zelf bruisen als je de schoolpoort met je kapoen binnen wandelt en wil je jouw talent aanbieden, vul onderstaand formuliertje in of stuur een mail naar bruistabletten@broebelschool.be en we nemen snel met je contact op.

Ontdek ons ook op Facebook (besloten pagina voor Bruistabletten).

Alvast bedankt!

Iris

Voorzitter Bruistabletten

Contacteer de Bruistabletten met onderstaand formulier of stuur een mail naar bruistabletten@broebelschool.be . We nemen snel contact met je op.

   

  Je kan Dé BroeBElschool ook steunen via Trooper!

  Vorig schooljaar Troopten jullie 217€ bij elkaar. BEDANKT!!!

  Sinds de opstart van Trooper loopt dit bedrag op tot 1450€!

  Wil jij onze school ook steunen? Neem een kijkje op onze Trooper-pagina

  Vergadering maandag 22 april 2024 om 19h30

  Iedereen welkom!

  Word lid!

  Volg De Bruistabletten
  in onze (besloten) Facebookgroep